Malin Verga vil lede Synch i Californiens innovative midtpunkt

Synch, et af de hurtigst voksende advokatfirmaer i Skandinavien, er det første svenske firma til at starte virksomhed i San Francisco området. Synchs fokus på digitale virksomheder og teknologi er særdeles velegnet for både store etablerede virksomheder og nye start-up i og omkring Silicon Valley.

Synch er et ungt advokatfirma med kun lidt over tre år og har gennem den korte periode positioneret sig som en af de mest eftertragtede og virksomhedsorienterede advokatfirmaer i den nordiske region med fokus på digitalisering, teknologi og bioteknologi. Synch har tiltrukket sig stor opmærksomhed og er blevet placeret blandt favoritterne i the Financial Times som et af de mest innovative firmaer i Europa.

Da Synch startede, var de 4 stiftere, Sara Sparring, Andreas Börjesson, Johan Tydén og Jim Runsten, inspirerede af, hvordan amerikanske advokater arbejder med de innovative virksomheder i Silicon Valley.

”Vi kunne godt lide den anderledes måde at tænke på og den store fokus på hurtigt voksende virksomheder. Vi besluttede os for at tage model med her til norden og tilpasse os til de lokale forhold. Strategien har overgået vores forventninger”, udtaler administrerende direktør Jim Runsten.

Synch består i dag af over 30 advokater med kontorer i Sverige, Danmark og USA. Væksten har været stor og i 2016 steg indkomsten med næsten 50 procent, hvilket er den næsthøjeste stigning blandt svenske advokatfirmaer.

I forbindelse med etableringen i Californien har Synch ansat Malin Verga som ”International Expansion Manager”. Malin har indtil nu arbejdet hos det svensk-amerikanske handelskammer i San Francisco og Silicon Valley. Hun har en master i jura og siden sin uddannelse arbejdet med virksomhedsetablering og migreringsspørgsmål.

Synchs kontor i San Francisco vil både tilbyde hjælp og rådgivning til svenske firmaer i forhold til at finde sig til rette og skabe kontakter på vestkysten. Synch vil også være tilstede og synlig for de lokale advokatfirmaer, investorer og virksomheder, som skal bruge hjælp i den nordiske region.

”Det er spændende at repræsentere Synch her i San Francisco. Synch gør klogt i deres valg af fokus og strategi. Vi kan hjælpe svenske virksomheder med at etablere sig her i USA, og på samme måde hjælpe amerikanske virksomheder og investorer, som vil tage skridtet til Europa”, sagde Malin Verga.

For mere information kontakt venligst: Michael Brandt eller Niels Dahl-Nielsen

Synch er et advokatfirma med et erfarent og internationalt anerkendt juridisk team, som fokuserer på digital business og teknologi. Synch tilbyder markedet en unik flexibilitet gennem den prisvindende ”blandet leverings model”, hvor firmaets innovative ”administrerede tjenester” (Synch Wherever) og digitale tjenester (WeSynch) komplimenteres af traditionel rådgivning og projektrelaterede tjenester.

News and Insights
News

SYNCH TALER PÅ NATO-KONFERENCE OM CYBER SECURITY

august 7, 2017

I dagene 21.-22. september 2017 afholdes 2nd NMIOTC Cyber Security Conference, hvor Synchs Niels Dahl-Nielsen er blevet inviteret til at deltage som indlægsholder om emnet ”Cyber Security and the GDPR”. Konferencen arrangeres i samarbejde mellem EU og NATO og finder sted på NATOs træningsbase på Kreta, Grækenland. På konferencen deltager repræsentanter for NATO, EU samt […]

News

Synch åbner i København

august 1, 2017

Synch åbner i sommeren 2017 kontor i København  og vil med Synchs øvrige kontorer i Stockholm og San Francisco blive et af Nordens stærkeste kort i forhold til juridisk rådgivning om digital business, uanset om fokus er dansk, nordisk eller i retning af Silicon Valley. Synchs styrke er forretningsorienteret rådgivning med udgangspunkt i vores kunders […]

Pressemeddelelse Uncategorized @da

Malin Verga vil lede Synch i Californiens innovative midtpunkt

juni 20, 2017

Synch, et af de hurtigst voksende advokatfirmaer i Skandinavien, er det første svenske firma til at starte virksomhed i San Francisco området. Synchs fokus på digitale virksomheder og teknologi er særdeles velegnet for både store etablerede virksomheder og nye start-up i og omkring Silicon Valley.